27 Ekim 2010 Çarşamba

Kızkardeşler üzerine...



Bugün kızkardeşimin doğduğu gün.

Eğer kızkardeşiniz varsa bakış açınıza göre, aranızdaki ilişkinin rengine göre değişir ama bence şanslısınız demektir.

Bir kere çok eğlenceli. Kardeşsiniz diye karbon kağıdı konmuş gibi tıpatıp aynı olmazsınız. Ki benim kızkardeşim çok eğlenceli, çok komik, genelde güleryüzlü, çok zeki, yaratıcı ve ağzı şahane laf yapan biridir. Hatta kendi söylemiyle "taş altında kalır, laf altında kalmaz."

Büyürken didiştiğimiz günlerde oldu, dertleştiğimiz, omuzdaş olduğumuz günlerde.

Sonra evlendi ve evler ayrıldı. Uzun zaman alışamadık yokluğuna. Ev o kadar sessiz oluyordu ki çok sıkılıyorduk. Sonra bebeği olunca karşı dairemize taşındı da keyfimiz yerine geldi. Hatta arttı. Çocuk hepimize iyi geldi yani. Bebeği bir süre sonra büyüyüp adam oldu, yürümeye başlayınca pıtır, pıtır gelip daire kapısını ayağıyla tekmeleyerek kendini annesiyle bizim eve davet ettirmeye başladı. Kapıdan giremese terastan geldi. Onlarla vakit geçirmek hepimize iyi geldi, ömrümüze ömür kattı.

Varlığı mutluluk sebebidir kızkardeşimin benim için. İyi yemek yapar, iyi dalga geçer, iyi dert dinler, iyi güldürür, sıkı sinirlendirir, farklı bakış açısı sağlar. Hayat hep renklidir. Yalnız canı sıkılmaya görsün çok fenadır. Tam bir akreptir :)

İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun. Her anı kutlamaya değer, gönlünden geçenlerin kaşla göz arasında gerçekleştiği, sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk-bereket içinde, aşk dolu bir yıl olsun.

Etiketler: , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa